Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, "Investeşte în oameni!"

Concurs intern de design de produs

Ne-am tot gândit să lansăm un concurs de design de produs. După multe calcule, paracalcule și întâlniri, ne-am gândit că cel mai bine e să facem un concurs intern. Vedem cum iese și lansăm și unul oficial. Public, cum s-ar zice.

Ca orice concurs, am provocat echipa la creații din materiale reciclate, refolosirea unor piese de mobilier din veceha școală în care ne aflăm, textile, lemn și orice altceva e nevoie pentru a transforma ideea lor într-un produs

Termenul limită nici nu contează aici, așadar nu vom intra în aceste detalii.

Ce produs?

Ei, aici a fost și dilema noastră! Oricum, echipa QUIB este diversă și plină de idei, așadar concursul spune că poți să faci orice. Da, orice!

Ideea este să fie un produs sustenabil, prietenos cu mediul înconjurător, cu funcție utilitară (și/sau decorativă), ce poate fi creat având la dispoziție utilajele și materialele din QUIB și poate deveni un produs de serie.

De ce?

Ne dorim ca produsele noastre să aibă un impact pozitiv și asupra partenerilor noștri. Așadar, proiectele câștigătoare vor deveni produse de serie și puse pe piață. De altfel, cel ce face designul de produs, devine astfel responsabil de împingerea produsului în piață, având la dispoziție toate resursele necesare (materiale, echipamente, echipă și un marketplace al produselor care contează).

Concursul încă e în desfășurare, dar avem câteva fotografii de la joacă, teste și producție.

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Urmează să lansăm și un concurs public! Stay tuned!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *