Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, "Investeşte în oameni!"
atelier quib brasov  (14)

Cum am QUIBărit mobilierul unei grădinițe

Dacă e septembrie, înseamnă că a început școala! Vechea școală în care atelierul de economie circulară și-a făcut loc, a prins viață. Și zgomot, desigur.

După cum știți deja, în QUIB facem loc proiectelor diverse și complexe. Realizăm obiecte și punem proiectele în forme reale. Transformăm ideile oamenilor în prototipuri și obiecte aplicabile în cele mai diferite domenii. Așadar, am început luna cu o colaborare cu biroul de arhitectură Insert Studio pentru a crea mobilier pentru o grădiniță. Da, da – au venit la școală la noi, în QUIB, pentru a face mobila pentru grădinița Heidi, care se mută în casă nouă acum.

Insert Studio și QUIB au discutat, proiectat și lucrat câteva ore (de fapt, foarte multe ore). Rezultatul a creat mobilierul dorit, utilizând materii organice și lemn, găsind o nouă utilizare pentru câteva componente de mobilier de serie și multe altele. Toate acestea au fost proiectate de către arhitecții cu experiență ai studioului. Îndemânarea echipei QUIB a dat formă, culoare și mesaj mobilierului pe care, probabil în timp ce citiți acest articol, copiii de la creșă și grădiniță îl folosesc fix acum.

Noi ne-am lăudat destul în cuvinte, mai bine vă arătăm ce-am făcut. Sau treceți pe la Heidi.

atelier quib brasov  (5)

atelier quib brasov  (8)

atelier quib brasov  (10)

atelier quib brasov  (12)

atelier quib brasov  (13)

atelier quib brasov  (14)

atelier quib brasov  (15)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *