Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, "Investeşte în oameni!"
maker week cover2

Maker Week Brasov #1

Între 31 mai și 5 iunie va avea loc prima ediție Maker Week Brașov – ediție organizată în 28 de țări în cadrul European Maker Week, un eveniment dedicat tuturor makerilor și inovatorilor din Europa; este o inițiativă promovată de Comisia Europeană și implementată de Maker Faire Rome în colaborare cu Startup Europe.

QUIB vă invită la o serie de inițiative în cadrul Maker Week Brasov să vedeți și să puneți în practică idei, proiecte, prototipuri, produse inovative, invenții și să discutm despre creatorii din zonă. Credem cu tărie că un instrument excelent pentru a rezolva problemele noastre de zi cu zi este creativitatea și ingeniozitatea, iar Maker Week Brașov este locul de întâlnire pentru acestea. Laborazon, HOF cafe, hub one zero și ALT Brașov s-au alăturat inițiativei și vom lucra împreună.

Agenda Maker Week Brasov | (vom reveni cu noutăți)

Marți / 31 mai
Deschidere oficială Maker Week Brasov @HOF Cafe

Miercuri – Vineri / 01 iunie – 03 iunie
Vom lăsa câteva imprimante 3D în localuri din centrul istoric. Acestea vor crea produse constant, oamenii pot afla și vedea în timp real care sunt principiile imprimării 3D, beneficiile și multe altele.

Produsele create vor fi puse în vânzare în cadrul unui makers fair de la finalul evenimentului

Sâmbătă / 04 iunie
Ziua porților deschise la QUIB!

Vă invităm să vedeți cum arată atelierele QUIB, ce produse creem, ce produse puteți crea, ce unelte avem și să ne cunoaștem mai bine. Promitem și mult spațiu-n curtea școlii în care ne aflăm pentru a socializa și bea un suc/cafea/apă/ceva.

Duminică / 05 iunie
Makers Fair @HOF Cafe

Vom expune toate produsele create în spațiile în care imprimantele au fost expuse, produse create de către makerii QUIB, dar și produse ale makerilor ce vor să își arate produsele și să promoveze metoda de lucru pe care o au.
Revenim cu noutăți curând!
PS: Urmărește-ne și află noutățile despre eveniment folosind hashtag-urile #EMWeek16 #MakerWeekBrasov #QUIB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *