Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, "Investeşte în oameni!"
quib brasov 4

QUIB@Start-up ecosystem and services

ALT Festival este un proiect din portofoliul Clusterului pentru Inovare și Tehnologie ALT Brasov și a avut loc în perioada 19-24 octombrie. 6 zile, 9 spații alternative, 80 de vorbitori și sute de participanți au făcut parte din mecanismul celei de-a doua ediții.

În cadrul ediției din acest an, agenda a introdus și o prezentare a ecosistemului antreprenorial prezent în Brașov. Astfel, printre cei vizitați, ne aflăm și noi, cei de la QUIB.

Orice creativ sau antreprenor în devenire a avut oportunitatea de a participa la un tur al companiilor brașovene bazate pe inovare, de a afla care a fost traseul de la start-up la afaceri cu profituri importante și au interacționat cu fondatorii.
Vizita a avut loc în 21 noiembrie și a constant într-un itinerariu ce cuprindea:

Pentalog – Pentalabbs&Startups

QUIB – Workshop for designers and prototypers

Frisbo – E-fulfillment for E-startups

Hub Onezero – Startup & coworker retreat

Agile HUB – workshops

Flashnet – EMC Lab

ecosistemul

Echipa QUIB a prezentat modelul de business, proiectul SUCCES, utilajele, metode de lucru, produseke create și serviciile pe care le putem presta. De altfel, o serie de întrebări pe tema posibilităților de colaborare au fost puse și o serie de întrebări în zona inițierii unei astfel de întreprinderi.

quib brasov quib brasov 2 quib brasov 3 quib brasov 4 quib brasov 6 quib brasov 7 quib brasov 1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *